Welkom bij De Smokkelhoeve

A- A A+

Van harte welkom op de website van De Smokkelhoeve, ùw adres bij uitstek voor een heerlijke maaltijd of een fris drankje in Riemst, vlakbij de grens tussen Nederland en Vlaanderen. En laat nu net die ligging, in de grensstreek, ook de reden zijn van de naamgeving van ons etablissement. De Smokkelhoeve, op een steenworp van Maastricht, ligt vlakbij de plaatsen waar ooit de smokkelaars hun weg wisten te vinden.

De Smokkelhoeve heeft heel wat troeven voor mensen die graag genieten van het leven. De landelijke locatie van ons restaurant zorgt ervoor dat het hier heerlijk vertoeven is. Bovendien zullen ook uw kinderen, dankzij de grote speeltuin en speelweide, graag terugkomen naar ons. De kaart bevat naast alle normale gerechten, ook een aantal specialiteiten voor de kinderen.

De Smokkelhoeve is dankzij een ruim terras dan ook ideaal voor prachtige zomerdagen. Ook mensen die iets te vieren hebben zijn bij ons welkom. Wij verzorgen uw feest van A-Z tot in de puntjes in een van onze feestzalen. Wij bieden u heerlijke buffetten, hapjes en drank tegen schappelijke prijzen. Onze feestzalen zijn uitermate geschikt voor het houden van koffietafels, bedrijfsfeesten, babyborrels, brunch, communiefeesten, verjaardagsfeesten, trouwfeesten, kinderfeesten (kinderdisco en verschillende spelen), barbecue en andere activiteiten.

Voor groepen is het ook mogelijk te reserveren buiten de reguliere openingstijden. Vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast bieden we u tijdens diverse feestdagen de mogelijkheid gebruik te maken van een speciaal menu.

 

Ga hier naar de homepage voor actuele informatie.

 

Smokkelhoeve, Lafelterweg 1, 3770 Riemst (België), ligging, Tel.: +32 012 39 39 80, Gsm: +32 0488 81 96 60, info@smokkelhoeve.be, BTW BE 0812 156 452, Stratenplan