Speciale koffies

A- A A+

 

Niets is zo zalig op een koude winterdag als een heerlijke warme koffie, die met veel zorg is klaargemaakt. Maar ook in de zomer kan zo’n koffie smaken. Bijvoorbeeld bij een taartje of een koekje. In ieder geval kan u in De Smokkelhoeve terecht voor zalige verwenkoffies. 

 

Un bacio. een warme en intense smaak. Samen met een heerlijk stukje chocolade zorgt Caffe Bacio Expresso voor een echt koffie 'verwen' momentje.

 

Caffe espresso.  L'originale uit Italië. Een pittige body, intens en vol van smaak met een heerlijk crema. Un Caffe per favore.

 

Koffie de luxe. Geserveerd met een melkje en een suikertje en niet te vergeten met een overheerlijke chocolade praline of een luxe biscuitje.

 

Cappuccino. De Italiaanse ontbijtdrank bij uitstek.Een sterke espresso in een grote tas of kop die wordt opgevuld met vers opgeschuimde melk.

 

Latte Macchiato. Gevormd uit 3 lagen, de onderste laag bestaat uit warme melk, met daarbovenop warme melkschuim. Het geheel wordt vervolgens 'gevlekt' door een krachtige espresso, daarbij gevoegd een lekkere chocolade praline.

 

Cafe Latte. Koffie verkeerd bestaat voor de helft uit gestoomde melk en voor de andere helft uit een sterke espresso.Doordat de espresso en de melk gelijktijdig in het glas lopen vermengen beide zich tot een zacht bruine kleur.

 

Hasseltse koffie. met Hasseltse koffie likeur.

 

French koffie. met Grand Marnier.

 

Italian koffie. met Disarrono.

 

Irish koffie. met Irish whisky.

 

Spanish koffie.  met likeur 43."

 

Ijskoffie.

Smokkelhoeve, Lafelterweg 1, 3770 Riemst (België), ligging, Tel.: +32 012 39 39 80, Gsm: +32 0488 81 96 60, info@smokkelhoeve.be, BTW BE 0812 156 452, Stratenplan